Τρόποι Παραγγελίας

Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτησή σας μέσα από μια απλή, γρήγορη, ασφαλή και ευχάριστη διαδικασία συναλλαγής για την αγορά των προϊόντων σας.

Τρόποι Παραγγελίας:

Μπορείτε να παραγγείλετε και να αγοράσετε τα προϊόντα μας με 2 τρόπους :

  1. Παραγγελία on-line μέσα από το web site www.e-mitrou.gr. Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές ενότητες.
    Έπειτα πατήστε στο καλάθι αγορών που βρίσκεται δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών σας, το οποίο είναι ενιαίο για όποια αγορά και αν πραγματοποιήσετε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας .
    Όταν τελειώσετε τις επιλογές των αγορών σας, θα περάσετε σε ασφαλή – πιστοποιημένη σύνδεση, όπου θα σας ζητηθεί να ορίσετε τον τρόπο πληρωμής και αποστολής.
  2. Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 24210-29925, εργάσιμες ημέρες σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας που αναφέρεται στην αρχική σελίδα.

Διαθεσιμότητα Προϊόντων:

Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφώνου, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος από την τοποθέτηση της παραγγελίας, ώστε να σας ενημερώσει για τον πιθανό χρόνο παράδοσής τους. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος. Η τυχόν λοιπή παραγγελία σας μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.

Χρόνος παράδοσης της παραγγελία:

Η εκτέλεση της παραγγελία σας και η παράδοση των εμπορευμάτων στην εταιρία ταχυφεταφορών η παρκτορείο μεταφορών θα διενεργηθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών έως μια εβδομάδα από την ημερομηνία λήψης της παραγγελίας σας. Εξαίρεση αποτελούν οι περιπτώσεις που τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα. Παραδόσεις θα πραγματοποιούνται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες των εμπορικών καταστημάτων.

Shopping Cart
Scroll to Top