Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η δική μας φιλοσοφία – κουλτούρα ίσως να διαφέρει σε αρκετά σημεία με την φιλοσοφία των περισσοτέρων από τα υπόλοιπα καταστήματα ειδών θέρμανσης, υδραυλικών και φυσικού αερίου. Σκοπός μας, μέσα από την τεχνογνωσία μας και την εμπειρία μας, είναι να προτείνουμε και να συμβουλέψουμε τον πελάτη για την σωστή επιλογή προϊόντων, είτε αυτός είναι ιδιώτης, είτε επαγγελματίας θερμοϋδραυλικός, μηχανικός, κατασκευαστής, εργολάβος, διακοσμητής.

Ειδικότερα στον τομέα της θέρμανσης που απαιτείται μεγάλη εξιδείκευση, η γνώση και η εμπειρία μας μπορεί να λειτουργήσει συμβουλευτικά! Υπάρχουν αρκετοί παράμετροι πριν την επιλογή. Όλοι αυτοί οι παράμετροι πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη και να ελεγχθούν. Θέλουμε να καθοδηγούμε σωστά τον πελάτη ώστε η προμήθεια ενός προϊόντος από το κατάστημά μας να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργικά ,οικονομικά ,αισθητικά και πάντα βέβαια με τις ανάγκες του και τους κανόνες της τέχνης και των επιστημών.

Ο ρόλος μας στο κατασκευαστικό τμήμα των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων είναι μόνο συμβουλευτικός.
Δεν αναλαμβάνουμε καμία είδους θερμοϋδραυλική εγκατάσταση ή επισκευή. Αυτή είναι η δουλειά του θερμοϋδραυλικού εγκατάστατη ή του τεχνίτη υγρών – αερίων καυσίμων εάν πρόκειται για καυστήρα.

Εάν μας ζητήσετε την γνώμη μας σας την παρέχουμε! Εάν χρειάζεστε συμβουλές σας τις παρέχουμε! Δεν σας παρέχουμε την εργασία αλλά ούτε και το κόστος της. Είναι δουλειά του επαγγελματία εγκαταστάτη!

Εάν πάλι δεν γνωρίζεται κάποιο τεχνίτη για κάποια συγκεκριμένη εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Ο πίνακας των αδειούχων θερμοϋδραυλικών – εγκαταστατών είναι εδώ για εσάς!

Επιλέξτε για μετάβαση στη λίστα

Μπορούμε να σας προτείνουμε ονόματα και τηλέφωνα τεχνιτών και έπειτα η συνεννόηση είναι δική σας. Δεν υπάρχει κάποιο οικονομικό όφελος για εμάς. Κέρδος μας είναι η καλύτερη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση του πελάτη μας.

Για τους επαγγελματίες του είδους είμαστε στην θέση να τους παρέχουμε την τεχνική μας κατάρτιση και όσο βοήθεια αυτοί χρειαστούν. Τους παρέχουμε τεχνικά φυλλάδια και εγχειρίδια χρήσης. Τους ενημερώνουμε με τα νέα προϊόντα της αγοράς. Τους στηρίζουμε! Τους προωθούμε την δουλειά τους μέσα από την ιστοσελίδα μας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που κατασκευάσαμε για να αναρτούν φωτογραφίες και τεχνικές πληροφορίες για τα έργα τους!

Διαχωρίζουμε την δουλειά μας με την δουλειά του επαγγελματία τεχνίτη. Ο καθένας μας έχει τον δικό του – διακριτό ρόλο στην αγορά ως επαγγελματίας!
Ο Τεχνίτης σε εμάς δεν είναι αντίπαλος μας – δεν τον ανταγωνιζόμαστε!!!!!  Δεν θα βρείτε ποτέ από εμάς προσφορά προς πελάτη για παροχή υπηρεσίας – εργασία, άρα δεν συναγωνιζόμαστε ποτέ στην τιμή με τον επαγγελματία τεχνίτη!

Είμαστε ένα αμιγώς εμπορικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων υδραυλικών και θέρμανσης με δύναμή μας την τεχνική γνώση και εξειδίκευση που απαιτείται στις μέρες μας.
Αυτή είναι και η μεγάλη μας ιδιαιτερότητα και διαφορά! Ο επαγγελματίας είναι σύμμαχός μας και εμείς είμαστε σύμμαχοι με τον επαγγελματία, ιδιαίτερα στις μέρες μας που η οικονομική κρίση έχει πλήξει ανεπανόρθωτα τον κατασκευαστικό και οικοδομοτεχνικό τομέα!!!!

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Scroll to Top