Ποιοί Είμαστε

Γεώργιος Κ. Μήτρου, ας συστηθούμε

Η επιχείρηση ΓΕΩΡΓΟΣ Κ. ΜΗΤΡΟΥ ιδρύθηκε στην πόλη του Βόλου το 2004 από τον Γεώργιο Μήτρου – Διπλωματούχο Μηχανολόγο Μηχανικό – με αρχικό αντικείμενο εργασίας την μελέτη και επίβλεψη ηλετρομηχανολογικών εγκαταστάσεων νεόδμητων κτιρίων, υφιστάμενων κτιρίων που έχρηζαν ανακαίνιση και βιομηχανικών εφαρμογών.

Η εμπειρία και η γνώση που δημιουργήθηκε έπειτα από μία σειρά τεχνικών έργων και την συνεργασία με καταξιωμένους κατασκευαστές – τεχνικές εταιρίες του κλάδου, οδήγησε στην έναρξη λειτουργίας του πρώτου του εμπορικού καταστήματος, επί της οδού Παγασών 80, με δραστηριότητα την εμπορία – διάθεση υδραυλικών υλικών, υλικών θέρμανσης, ειδών φυσικού αερίου – υγραερίου και συναφών υλικών.

Από το 2011 η επιχείρηση Γεώργιος Κ. Μήτρου στεγάζεται στην Μαιάνδρου 95, στο κέντρο της Ν. Ιωνίας Βόλου, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που αποτελούνται από χώρους έκθεσης προϊόντων και αποθηκευτικούς χώρους. Πρωταγωνιστούμε στον τομέα εμπορίας και διάθεσης προϊόντων και υλικών μπάνιου, θέρμανσης, υδραυλικών ειδών, φυσικού αερίου και ειδών υγιεινής, πάντα μέσα στο πλαίσιο των πλέον απαιτητικών προδιαγραφών.

Γνώμονας μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη – ιδιώτη και επαγγελματία. Έχουμε την πλήρη γνώση και κατάρτιση στο να δώσουμε λύσεις, να προτείνουμε και βοηθήσουμε συμβουλευτικά ώστε ο πελάτης να προμηθευτεί το “σωστό” προϊόν. Η σωστή επιλογή είναι μια από τις αξίες μας. Το κατάστημα απαρτίζεται από προσωπικό πλήρως καταρτισμένο και διαρκώς επιμορφωμένο, πρόθυμο να εξυπηρετήσει – πάντοτε βέβαια με την συμβολή του Γιώργου Μήτρου. Η πολυετής μας εμπειρία δίνει την δυνατότητα να διαθέτουμε προϊόντα που συνδυάζουν την τιμή με την ποιότητα. Το Quality For Price είναι σημαντικό σε εμάς! Είναι η μεγαλύτερη μας επιδίωξη! Η ποιότητα κάθε είδους να αντικατοπτρίζει την τιμή του δίκαια!

Η ποικιλία των ειδών μας συνεχώς αυξάνεται και ανανεώνεται σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες που δημιουργούνται. Είμαστε πάντα σε εγρήγορση και προσπαθούμε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες με νέα προϊόντα και νέες τεχνολογίες.

Διαρκώς ενημερωνόμαστε, παρακολουθούμε σεμινάρια και εκθέσεις. Στοχεύουμε στην πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων και αναγκών των πελατών, γι’ αυτό κινούμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά, ώστε να είμαστε διαρκώς σε θέση να ανταποκρινόμαστε στα υψηλά ποιοτικά standards, προσφέροντας στον επαγγελματία και τον ιδιώτη τη σιγουριά που στις μέρες μας, περισσότερο από ποτέ, έχει ανάγκη. Η οργάνωσή μας από την λήψη των παραγγελιών έως και την παράδοση των εμπορευμάτων διέπεται από πλήρη οργάνωση και επαγγελματισμό.

Έχουμε σταθερό ποιοτικό προσανατολισμό σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς μας, γεγονός που αποδεικνύεται άριστα, εδώ και χρόνια, μέσα από τη φιλοσοφία, τις αξίες και την κουλτούρα μας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Scroll to Top