Εγκατάσταση λέβητα ξύλου σε υπάρχον λεβητοστάσιο πετρελαίου

Εγκαταστάτης έργου: Κοντάκης Ματθαίος – ΚΙΝ : 6977572339
 
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ:
Εγκατάσταση Λέβητα Ξύλου Bauher (Ελληνικής Κατασκευής) σε υφιστάμενο Λεβητοστάσιο Πετρελαίου. Σύνδεση δύο αυτονομιών θέρμανσης με κυκλοφορητές (διώροφη κατοικία), λειτουργία ηλεκτρομποίλερ με την χρήσης θέρμανσης οποιουδήποτε ορόφου για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.
 
Ο λέβητας ξύλου φέρει ανεμιστήρα και ηλεκτρικό πίνακα ελέγχου και  είναι συνδεμένος παράλληλα με τον λέβητα πετρελαίου και φέρει αυτοματισμό ώστε με την χρήση διακόπτη να ενεργοποιείται ο ένας ή ο άλλος λέβητας και ο έλεγχός τους να πραγματοποιείται από τους θερμοστάτες εντός της κατοικίας (χρήση ενός θερμοστάτη εντός του κάθε ορόφου είτε για το πετρέλαιο είτε για τον λέβητα ξύλου). 
 
Χρησιμοποιήθηκε τρίοδη θερμοστατική βάνα ανάμειξης 55 Βαθμών Κελσίου της εταιρίας Barberri Ιταλίας για την αποφυγή δημιουργίας συμπυκνωμάτων εντός του λέβητα ξύλου και την μεγαλύτερη απόδοση του λέβητα.
Επίσης τοποθετήθηκε βαλβίδα ασφαλείας 3 bar και 95 Βαθμών Κελσίου της εταιρίας Caleffi Ιταλίας και βαλβίδα ασφαλείας – ψύξης του λέβητα της εταιρίας Icma Ιταλίας.
Για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης των περιόδων που η θέρμανση είναι απενεργοποιημένη  εγκαταστάθηκε ένα θερμοσίφωνο ξύλου Ελληνικής προέλευσης (Eco Systems).
Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Scroll to Top